De entreehal van dit zorgcentrum aan de Otto Heldringstraat combineerd verschillende centrale functies. Ik heb hiervoor een op maat gemaakte houten postvakkenkast ontworpen. De achterkant scheidt de loopzone van het rustigere wachtgebied voor bezoekers van de fysiotherapeut en andere in het gebouw aanwezige diensten. De achterkant van de postvakken is voorzien van een floraal patroon en daarachter een akoestisch vlies. Bezoekers kunnen hier plaatsnemen op speelse bankjes in warme kleuren. Aan de tegenovergelegen kant de op maat ontworpen grote leestafel die onderrijdbaar is voor rolstoelen. Grote ronde verlichtingsarmaturen accentueren deze zones en geven extra licht om te lezen. Aan de weerzijden van het entreehal geeft het schabloonschilderwerk op de wanden de ruimte kleur en identiteit. Ge├»ntegreerde prikborden bieden ruimte voor informatie over het dienstencentrum. Heldere bewegwijzering op de wanden leidt bezoekers en bewoners naar de verschillende diensten en wijkrestaurant ‘Coco’s keuken'(zie projecten). Het gebouw, ontworpen door architectenbureau OD205, maakt deel uit van de stedelijke vernieuwing van de Staalmanpleinbuurt in het stadsdeel Slotervaart/Overtoomse Veld.
Grafisch ontwep: Muurbloem (schabloonschilderwerk) en Ankie Stoutjesdijk (bewegwijzering)